Tukkilaiset.com tai tukkilaiset.fi on tukkilaisperinteestä, kilpailuista ja näytöksistä kertova infosivusto. Sivustolta löydät tietoa niin tukkilaisperinteen historiasta kuin nykyisestäkin toiminnasta. Ylläpito tekee sisällön eteen paljon töitä, että se olisi kattava infopaketti juuri sinua varten.

Kesän 2024 kisat

Tulevat kisat ja kisapaikat vuonna 2024 ovat tämän hetken tietojen mukaan seuraavat;

 

8.- 9.6. la - su SM tukkilaiskisat Kuhmossa

Saman viikonlopun aikana Kuhmossa pidetään myös kansainvälinen Uittoperinnetapahtuma

Lauantaina klo 13.00 Pajakkakoskella; koskenlasku ja sauvonta

Sunnuntaina klo 11.00 Tönölänlammella; Kalevalan aluella; maraton ja joukkuesoutu

Molempina päivinä kilpailut kello 12 alkaen. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautuminen: kuhmontapahtumat(a)gmail.com tai puh. 050 567 0233, ilmoita mihin sarjaan ja lajeihin ilmoittaudut!

Kilpailupaikalla mahdollisuus sääntöjen mukaiseen harjoitteluun. Kilpailujen järjestäjä ei kuitenkaan pysty mahdollistamaan koskenlaskun harjoittelua. Koskessa voi itsenäisesti harjoitella ennen kilpailupäivää, perjantaina omilla välineillä (oma tukki, muoviputki, sup lauta tms.)

Lisätietoa; Kuhmon tapahtumat

 

29.6. la Kuningasjätkä - tukkilaiskisat Iin Raasakkakoskella

Iin Urheilijat järjestää Raasakkakoskella Kuningasjätkä tukkilaiskilpailut. Kilpailut alkavat Raasakkakoskella 29.6 ja harjoitukset entiseen tapaan edellisenä iltana perjantaina.

Lisätietoa; Iin Urheilijat

 
 

13.7. la klo 11:00 Kuusamo, Käylä tukkilaiskisat

Käylän perinteiset tukkilaiskilpailut on järjestetty vuodesta 1992 alkaen.  Lajeina tukkilaismaraton, rullaus, tukkilaisvala sekä päivän kruunaava koskenlasku. Kutsu on avoin kaikille, eli jos tiedät halukkaita kisailijoita niin ota toki völjyyn mukaan.

Lajit: tukkilaismaraton, rullaus, vala ja koskenlasku. 

Sarjat: ikämiehet, yleinen, nuoret  ja naiset

Ilmoittautumiset 12.7mennessä Janne Kallungille 044-0573407 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Majoitusmahdollisuus Käylän koululla, ilmoitathan jos tarvitset! Numerot jaetaan Korpihovilla, jossa maraton pidetään. Laskupuut arvotaan ennen kisojen alkua kisapaikalla.

Lisätietoa; www.käylä.fi

 

 

 

Aku tukilla